WIE ZIJN WIJ

Welroos Media is een breed begrip als het gaat om visuele communicatie. Op alle aspecten waar communicatie overdraagbaar is, zijn wij in staat jou te helpen met hetgeen je wilt uitbeelden. Of je nu in een bedrijfsauto rijdt met reclame, op zoek bent naar een compleet nieuwe huisstijl en bijbehorend drukwerk, toe bent aan een nieuwe website inclusief hosting en domeinnaamregistratie of je vindt het leuk om je klanten te voorzien van een leuk relatiegeschenk. Welroos Media is jouw one-stop shop voor grafisch ontwerp, drukwerk, hosting, reclamematerialen, kleding en relatiegeschenken. Welroos Media denkt graag met je mee om gezamenlijk tot een mooi product te komen, precies zoals jij het hebben wil.

ONZE MISSIE

Samen met jou ervoor zorgen dat je boodschap perfect overkomt, zowel on- als offline. Met duidelijke afspraken en scherpe tarieven, dat is waar wij voor staan; “Jouw visie, onze missie”!

ONZE WERKWIJZE

Sinds de oprichting van Welroos Media is er een nauwe samenwerking tussen beide oprichters en hebben zij dagelijks contact met elkaar. Dit allemaal om er zorg voor te dragen, dat jij altijd met een tevreden blik terug kan kijken als ons werk is opgeleverd.

ONS DOEL

Dat jij tevreden bent! En dat je zo onder de indruk bent dat je het met veel enthousiasme verder vertelt in jouw netwerk. Neem eens een kijkje op onze Kiyoh pagina om te lezen wat klanten over ons zeggen.

 

WERKWIJZE WELROOSMEDIA

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een eigen werkwijze ontwikkeld waarmee wij elk project opzetten en beheren. Het naleven van deze werkwijze zorgt voor een gestructureerde aanpak en daarmee jouw (online) succes.

ONDERZOEK

Ons doel is om samen met jou tot een duidelijk beeld te komen van je wensen en ervoor te zorgen dat je boodschap duidelijk over komt. Dit kan op een hele simpele en eenvoudige manier, maar kies je ervoor om heel exclusief uit de hoek te komen dan kan dat ook allemaal worden gerealiseerd.

PLAN VAN AANPAK

Samen gaan we je wensen inventariseren en gaan wij aan de slag met een eerste voorstel. Hierna volgen er nog een aantal correctierondes om er voor te zorgen dat jij altijd met een tevreden blik terug kan kijken als ons werk is opgeleverd. Ben je op zoek naar specifiek promotie- of reclamemateriaal? Wij gaan graag met je in gesprek om een mooi eindproduct voor je te realiseren.

OPLEVERING

Wanneer het eindproduct volledig naar je wens is gaan we het resultaat aan je overdragen. Dat kan een digitale levering zijn van bestanden, maar natuurlijk ook een fysiek product dat we netjes bij je op locatie komen afleveren. Uiteraard volledig in samenspraak en wanneer het jou uitkomt.

WIJ TWEE

Wij zijn twee enthousiaste ondernemers met passie voor het grafische vak, dat is wat ons bindt. Ieder heeft zijn eigen specialisatie en samen ontwerpen en realiseren we communicatiemiddelen die jou aanspreken én werken. Zowel online als offline.

Onze klanten waarderen onze flexibiliteit en betrouwbaarheid. We doen wat we beloven. En dat we alles voor je regelen, van vormgeving tot teksten, fotografie en drukwerk. Wij zorgen dat ze precies krijgen wat we hebben afgesproken. Op tijd en binnen jouw budget.

Kortom: “Jouw visie, onze missie”